Google

Varför släpptes ens Chromecast Gen 3?

I september presenterade Google tredje generationens Chromecast. Det här var den mest onödiga ”uppgraderingen” Google gjort på länge när det kommer Chromecast. 

Den enda Google i princip har uppgraderat mellan andra och tredje generationens Chromecast är utsidan där tredje generationens fått en mer matt yta på utsidan om man jämför med andra generationens Chromecast.

Att de knappt har uppgraderat insidan och ändå släpper den känns lite pinsamt enligt mig då Google kunde ha väntat ännu ett år med den här enheten för att även få till en större uppgradering på insidan.

Det återstår att se vad Chromecast Gen 4 har att erbjuda!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...