Google

Bekräftat: Android Q är version tio av operativsystemet

Den 7 maj kommer Google hålla ett event där man förväntas snacka mer om Android Q. Nu har det framkommit flera detaljer! 

Det har spekulerats om vilket versionsnummer Android Q kan komma att få. Nu ser det ut som att det avslöjats. Enligt en källa kommer Android Q få versionsnummer 10.0, något som låter logiskt med tanke på att Pie fått versionsnummer 9.

Det sägs att Android Q kommer erbjuda saker så som ett Dark Mode, något jag ser fram emot att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...