Google

Chrome OS får nu en ny funktion

Jag rapporterade nyligen att Google skulle börja skicka ut en ny funktion till Chrome OS.

Ni har Google börjat skicka ut en ny funktion till Chrome OS som ger dig som äger en Androidmobil en rejäl fördel. Tidigare har det bara funderar med Googles egna mobiler att Chromebooks koppar upp mobilen så fort enheten inte haft någon nätverks uppkoppling.

Nu ser det även ut som att funktionen börjat rullas ut till övriga enheter som kör Android.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...