Google

Google: Android Q kan komma med ett helt nytt typsnitt och nytt färgfokus

Det ser ut som att Android Q kommer presenteras officiellt den 7 maj, vilket är om bara några månader. Nu har nya uppgifter framkommit om nästa stora Androidversion. 

Det ser bland annat ut som att Android Q kommer få nya huvudfärger i form av grönt, svart och lila. Utöver det sägs det att ikonerna i det nya gränssnittet kommer få en ny form samt att Android Q kan komma att få ett helt nytt typsnitt, något som brukar vara standard i nya Androidversioner.

Flera skärmbilder lär läcka på det nya gränssnittet framöver!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...