HMD Global Nokia

HMD Global avslöjar: kommer visa upp Nokia 9 PureView på MWC, har fem kameror

Den 24 februari kommer HMD Global hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Nokia 9 PureView. 

Nu har tillverkaren bekräftat att så är fallet och att man alltså kommer visa upp det nya flaggskeppet Nokia 9 PureView på MWC-mässan. Utöver det har företaget bekräftat att det nya flaggskeppet kommer få fem kameror på baksidan.

När det kommer till framsidan ser det ut som att mobilen kommer få en 5,99 tumsskärm med Quad HD+- upplösning tillsammans med processorn Snapdragon 845 under huven.

Screenshot Capture - 2019-01-26 - 15-02-09.png

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.