Kan det här vara Samsung Galaxy S10 Pro?

Den 20 februari kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien smartphones. 

Nu har en ny bild skapats som troligtvis visar hur Samsung Galaxy S10 Pro kommer se ut. Vi ser att enheten bland annat kommer få dubbla främre kameror samt att mobilen troligtvis kommer en liten kant under displayen.

När det kommer till specifikationerna ser det ut som att mobilen bland annat kommer få en 6,44 tumsskärm med Quad HD+- upplösning tillsammans med processorn Exynos 9820 med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!