Google

Chromecast: detaljerna sitter inte

Förra året presenterade Google nya Chromecast (Gen 3). Jag tycker däremot att detaljerna inte sitter i den här Chromecasten.

Förra årets Chromecast kommer i två färger: svart och vit. Bägge modeller kommer med en svart HDMI-sladd. Detta tycker jag är fel då jag gärna hade sett att den vita versionen av Chromecasten kunde komma med en vit HDMI-sladd.

Jag hoppas att Google fixar till problemet till nästa generations Chromecast. Det återstår helt enkelt att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...