Google

Google Assistent kan komma lära sig hur du ser ut

Det ser ut som att Google kommer börja skicka ut en ny uppdatering inom kort till Google Assistent innehållande en helt ny funktion!

Det ser nu ut som att Google börjat skicka ut en ny version av Assistent innehållande en funktion som förhoppningsvis kommer göra det möjligt att starta Google Assistent med hjälp av ansiktesigenkäning i framtiden.

Det ser ut som att Google håller på att testa funktionen för fullt för tillfälle via beta. Det är således oklart om och när Google kan komma att börja skicka ut en stabil version av Assistent.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...