Google

Google Chrome får ett gäng nya funktioner i den senaste betan

Google har nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till de som betatestar Google Chrome som innehåller en drös trevliga nyheter! 

Den senaste uppdateringen till Chrome (beta) innehåller bland annat lite nyheter bland förslagen på hemsidor under sökrutan där du nu enkelt kan ta och kopiera en URL-adress eller helt enkelt redigera adressen om du ska till någon annan sida på samma webbplats.

Det har dessutom blir enklare att dela en webbadress. Uppdateringen testat just nu som beta men den senaste versionen av Google Chrome lanseras förhoppningsvis för allmänheten inom kort. Det återstår däremot att se!

ap_resize (27).png

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...