Google Chrome får ett gäng nya funktioner i den senaste betan

Google har nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till de som betatestar Google Chrome som innehåller en drös trevliga nyheter! 

Den senaste uppdateringen till Chrome (beta) innehåller bland annat lite nyheter bland förslagen på hemsidor under sökrutan där du nu enkelt kan ta och kopiera en URL-adress eller helt enkelt redigera adressen om du ska till någon annan sida på samma webbplats.

Det har dessutom blir enklare att dela en webbadress. Uppdateringen testat just nu som beta men den senaste versionen av Google Chrome lanseras förhoppningsvis för allmänheten inom kort. Det återstår däremot att se!

ap_resize (27).png

Via

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!