Google

Google har problem med Assistent

Det har nyligen inkommit uppgifter om att Google har ett stort problem med Google Assistent. Jag hoppas Google fixar problemet illa kvickt! 

Problemet innebär att Google Assistent inte säger till när du satt att tiden ska låta. Det innebär att du kan ställa tiden med Google Assistent men att den ”smarta” Assistenten inte säger till när tiden är ute.

Google är troligtvis medvetna om problemet och kommer skicka ut en buggfix inom kort!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...