Google: Hatad funktion kan göra comeback i Android Q

I början av maj kommer Google hålla ett event där man troligtvis kommer visa upp den nya Androidversionen ”Q”. Men redan nu har det börjat spekuleras om hur den nya versionen av Android kan komma att bli!

Det sägs till exempel att Android Q kommer erbjuda ett mörkt tema samt att man kommer kunna ”nedgradera” program i den nya versionen. Nu har det inkommit uppgifter om att appar kan få tillåtelse att spåra vart du befinner dig i bakgrunden om du vill det.

Just nu finns det inte ens möjlighet att fylla i att man vill att program ska komma åt positionen i bakgrunden, men det ser det alltså ut att kunna bli ändring på!

Via

 

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!