Google

Många önskar 6 GB RAM i Pixel 4

Sedan Google startade upp sin Pixel-serie så har tillverkaren skeppat alla sina nya smartphones med 4 GB RAM-minne. 

Jag publicerade för några dagar sedan en artikel där man önskade mer RAM-minne i kommande smartphones från Google. Nu har ännu en video publicerats där man minst vill se 6 GB RAM i Pixel 4. Detta tycker jag låter rimligt med tanke på att många tillverkare troligtvis kommer släppa smartphones med 8 GB RAM det här året.

Hur det blir återstår givetvis att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...