Google

Nästa Chromecast kan komma att bli dyrare

Google kommer troligtvis hålla ett event i september där tillverkaren kommer visa upp en ny version av Chromecast vid namn Chromecast Gen 4. 

Om det blir som jag misstänker, alltså att nästa Chromecast kommer få inbyggd stöd Google Assistent så misstänker jag att nästa generation Chromecast kommer bli mycket dyrare jämfört med vad den nuvarande Chromecast-versionen är.

Det återstår däremot att se vad som händer och vad den nya Chromecast-enheten kommer innebära!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...