Google

Chromecast skulle vara grymt med det kommande systemet

Chromecast är en pryl som just nu baseras på Android. Jag tror däremot att Chromecast kunde bli bättre.

Google kommer med största sannolikhet visa upp det nya systemet Google Fuchsia i början av maj. Jag misstänker att Google kan komma att släppa Chromecast som har ett system baserat på Google Fuchsia.

Det tror jag skulle ha varit bättre då jag misstänker att Chromecast kan bli roligare med Fuchsia. Det återstår att se om min teori stämmer!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...