By Rasmus Hellmyrs – En fulltidsnörd

Därför tror jag inte Google Fuchsia kommer bli en flopp

2 min read

Jag misstänker att Google kan komma att visa upp en del av Fuchsia på eventet som tillverkaren kommer ge oss en smygtitt på det nya systemet. 

Jag misstänker däremot att Google Fuchsia kommer gå bra direkt från start. När det kommer till nya operativsystem så brukar det ofta gå trögt i starten. Jag misstänker att så inte kommer vara fallet med Google Fuchsia. Det misstänker jag eftersom att man kommer kunna köra appar som finns i Android även i Fuchsia.

Däremot är det möjligt att Fuchsia inte kommer vara kompatibelt med alla Android-appar, det återstår givetvis att se!

 

Rekommenderade smartphones

FrånPriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...