Google

Google Chrome uppdateras för Android

Google har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering för Chrome till Android. Vilka förbättringar innehåller den nyaste versionen av Chrome för Android? 

Den nyaste versionen av Chrome för Android, version 72, gör framförallt Chrome säkrare om du surfar via inkognito-läget. Om du spelar upp någon slags media så kommer Chrome inte visa vad du lyssnar/kollar på utan det kommer bara stå ”A site is playing media”. Utöver det har Google nu även spärrat möjligheten att ta skärmbilder i  inkognito-läget.

Dessutom ser det ut som att Google förberett något för Google Assistent, mer om det lär vi få veta framöver!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...