Google

Google Maps får ny funktion – blir lättare att hitta till stationer i närheten

Google har nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till Maps innehållande en helt ny funktion som kommer underlätta för dig som reser kollektivt. 

Den nyaste versionen av Google Maps innehåller en funktion som gör det möjligt att se kollektivtrafik som går i närheten av där du befinner dig. Det ser ut som att funktionen börjat rullas ut i Indien och i USA.

Det är däremot högst oklart om den nyaste versionen av Google Maps kommit till Sverige ännu.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...