Google

Google tävlar ut biljetter till I/O

Google kommer hålla ett event 7-9 maj där man kommer visa upp ny mjukvara. Nu har det framkommit nya uppgifter! 

Google har nyligen satt upp en pussel på sin hemsida där det framkommer att man kan tävla om en plats till eventet som kommer gå av stapeln i början av maj. Det Google kommer visa upp en hel del ny mjukvara i form av Android Q och Google Fuchsia.

Det blir spännande att se vad Google kommer hitta på under eventet den 7-9 maj.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...