Google

Hoppas nästa Chromecast kommer med en kontroll

I oktober kommer Google troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp lite godis i form av ny hårdvara – och då är det möjligt att vi får se en ny Chromecast! 

Något som hade varit oerhört smidigt är om Google kunde skicka med en kontroll till Chromecast, en kontroll som man skulle kunna pausa och spela upp program med. Det skulle enligt mig vara mycket smidigare jämfört med nu när man måste upp med telefonen för att pausa eller fortsätta spela upp ett program.

Jag misstänker däremot att Google aldrig någonsin kommer skicka med en kontroll till Chromecast då detta ingår om du köper en Android TV.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...