Google

Nästa Chromecast borde komma i flera utföranden

Precis som tidigare år kommer Google troligtvis hålla ett event i oktober det här året där man kommer visa upp en ny Chromecast. Jag hoppas på något storslaget! 

Det som är grejen med Chromecast är att vissa enheter troligtvis är synliga i hemmet då många TV-apparater idag är så tunna så att det medföljer en ”box” för alla kontakter. Jag har till exempel min Chromecast synlig och då skulle det vara uppskattat om Google hade lagt mer krut på att kanske göra den i aluminium istället för plast.

Det hade helt enkelt varit trevligt om Chromecast kunde bli tillgänglig i två olika versioner.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...