Nästa Chromecast borde komma i flera utföranden

Precis som tidigare år kommer Google troligtvis hålla ett event i oktober det här året där man kommer visa upp en ny Chromecast. Jag hoppas på något storslaget! 

Det som är grejen med Chromecast är att vissa enheter troligtvis är synliga i hemmet då många TV-apparater idag är så tunna så att det medföljer en ”box” för alla kontakter. Jag har till exempel min Chromecast synlig och då skulle det vara uppskattat om Google hade lagt mer krut på att kanske göra den i aluminium istället för plast.

Det hade helt enkelt varit trevligt om Chromecast kunde bli tillgänglig i två olika versioner.

 

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!