Google

Om Chromecast skulle haft detta skulle den varit drömmen

Sedan starten 2013 tycker jag att Google Chromecast påmint mycket om varan – generation efter generation. Detta är något jag skulle vilja se en förändring med! 

Det skulle ha varit grymt om Google kunde skicka med en fjärrkontroll till Chromecast, typ som man redan gör till Android TV. Om så skulle varit fallet så skulle det även varit grymt om Chromecast kunde få ett eget gränssnitt så att man slapp ta upp mobilen eller surfplattan varje gång man skulle kolla på något på TV:n.

Enligt mig skulle det inte göra något om Google skulle ta lite extra för en kontroll till Chromecast om de skickade med allt i lådan, dock tror jag inte att Google kommer börja inkludera en fjärrkontroll till Chromecast framöver. Det återstår däremot att se vad som händer!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...