Google

Google Chrome får nu stöd för mappar

Google har nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till de som kör en betaversion av Chrome innehållande en helt ny funktion! 

Den nyaste versionen av Google Chrome innehåller som sagt en funktion som gör det möjligt att dela upp olika flikar i mappar. Den här funktionen kommer vara riktigt smidig om du till exempel har olika tech-sidor du brukar besöka, eller varför inte en mapp för alls nyhetssidor? Ni förstår säkert vad jag menar 🙂

Det är oklart när Google kommer börja rulla ut den skarpa versionen av den nyaste versionen av webbläsaren.

creating-tab-groups-in-Chrome-1.gif

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...