Google

Google Chrome uppdateras med ny funktion – blir tillgänglig för alla

Google har under kvällen börjat skicka ut en ny funktion till sin webbläsare Chrome innehållande en funktion som nu blivit tillgänglig för alla! 

Den nyaste funktionen till Google Chrome tillåter dig att trycka länge (långtrycka) på tillbakaknappen för att få upp historik som du nyligen besökt. Google skickade nyligen ut funktionen som beta men den har nu alltså börjat rullas ut som skarp version.

Uppdateringen rullas ut i etapper.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...