Google

Den första enheten med Google Fuchsia kan komma från sökjätten själv

För en tid sedan dök en okänd enhet upp på nätet med kodnamnet ”Rammus”. Nu kan det ha framkommit flera uppgifter om den kommande produkten från Google! 

Precis som Pixel Slate ser det ut som att den här enheten kommer bli tillgänglig i minst två utföranden; med en Intel Core M3-processor eller med en Intel Core I7-processor. Det ser därmed ut som att plattan kommer bli tillgänglig i samma versioner som Pixel Slate.

Något som det däremot spekulerats om är att den här enheten kan bli först ut på marknaden med Google Fuchsia. Detta tror jag skulle vara en god ide med tanke på att varianten av Pixel Slate med Core M3-processorn laggar något kopiöst i gränssnittet.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...