Google

Google Chrome börjar dirigera om felstavade domäner

Det har nyligen framkommit att Google börjat testa en ny funktion till Google Chrome som kommer göra webbläsaren trevligare att använda! 

Google håller just nu på att testa en funktion som kommer göra det enklare att inte veta den exakta stavningen till ett domännamn men ändå komma rätt. Som förslag anges det att man kommer kunna skriva paypai.com men bli omdirigerad till den korrekta adressen paypal.com.

Google håller som sagt på att testa funktionen för tillfället men förhoppningsvis kommer den bli tillgänglig för allmänheten inom kort!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...