Google

Google Voice får ny design

Google har under dagen börjat skicka ut en ny design till Google Voice. Uppdateringen innehåller flera visuella förändringar!

Den senaste versionen av Google Voice har bland annat fått några omdesignade element. Det innebär bland annat att appen fått en större sökruta. Utöver det har den nyaste versionen av Google Voice fått ett nytt typsnitt för text. Utöver det kommer även loggan för Voice upp när man öppnar appen.

Uppdateringen skickas ut löpande.

google-voice-material-theme-3

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...