Google

Varför slutar Chromecast Audio tillverkas?

För några veckor sedan avslöjade jag att Google skulle sluta tillverka Chromecast Audio. Men varför har Google gjort det egentligen?

Det känns väldigt ologiskt av Google att man slutade tillverka Chromecast Audio eftersom att man inte släppt någon uppföljare till Chromecast så känns det mycket ologiskt att Google slutat tillverka Chromecast Audio.

Det betyder troligtvis att Chromecast Audio inte sålt tillräckligt bra. Det återstår att se om Google kommer visa upp någon uppföljare till Chromecast Audio, men jag tror inte det.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...