Google

Google Duo får nya funktioner i senaste betan

Google har under natten börjat skicka ut ett gäng nya funktioner till appen Google Duo som kommer förbättra användarupplevelsen i appen! 

I framtiden kommer du kunna rita emojis och skicka med bilder i Google Duo. Utöver det kommer det även bli möjligt att skicka med en rad text eller två tillsammans med bilden. Som jag skrev i inledningen är dessa funktioner fortfarande under utveckling men det är oklart när Google kommer börja skicka ut de nya funktionerna i en skarp version av Google Duo.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...