Google

Kommer Google visa upp en Home Mini som är batteridriven?

Sedan Google Home kom till Sverige för några månader sedan har väldigt många köpt de smarta högtalarna från Google. Hur skulle dessa högtalare kunna utvecklas vidare? 

Jag tycker att Google skulle kunna släppa en Home Mini som går på batteri. Den versionen av Home Mini som Google just nu har ute är beroende av ett strömuttag och det tror jag inte den skulle behöva vara med tanke på storleken på den lilla pucken.

Vi får se om mitt förslag blir verklighet i framtiden!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...