Samsung

Samsung Galaxy S8 erhåller tredje betan

Samsung har under dagen börjat skicka ut tredje betan till mobilen Galaxy S8. Uppdateringen innehåller flera typer av förbättringar! 

Samsung har under dagen som sagt börjat skicka ut den tredje betan av Android 9 Pie till Galaxy S8 och S8+. Den senaste uppdateringen innehåller dels säkerhetsuppdateringen för februari-månad. Utöver det ingår ett gäng buggfixar i uppdateringen.

Samsung kommer börja skicka ut den stabila versionen av Android 9 Pie till Galaxy S8, S8+ och Note 8 i slutet av februari.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...