Google

Google Play uppdateras – börjar med nyhetsbrev

Google har nyligen börjat rulla ut en ny uppdatering till Google Play innehållande en helt ny funktion som vissa troligtvis kommer uppleva som irriterande. 

I och med den senaste versionen av Google Play har Google börjat skickat ut en pop up-ruta där man frågar om användarna vill anmäla sig till ett slags ”nyhetsbrev” för nya, intressanta program som släpps samt olika kampanjer.

Uppdateringen skickas ut stegvis.

Screenshot Capture - 2019-02-02 - 00-19-41.png

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...