Google

Google uppdaterar Gmail med ny funktion

Google håller just nu på att testa en ny funktion i Gmail. Läs vidare för att veta vilken funktion det rör sig om. 

Med den senaste funktionen i Gmail har Google valt att organisera upp de mejl du får i appen. Gmail kommer till exempel sortera upp alla mejl den tror att du fått som berör tech i en speciell mapp för teknik.

Det ser ut som att Google håller på att jobba med den nya funktionen och att det kommer dröja tills man släpper en skarp version av Gmail innehållande den nya funktionen.

google-inbox-features-in-gmail.png

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...