Google

Google: YouTube kan ta bort ogilla-tummen

Det ser ut som att Google kan komma att skicka ut en uppdatering till YouTube inom kort. Uppdateringen innehåller något som vissa antagligen inte kommer gilla. 

Det ser nämligen ut som att Google kommer skicka ut en ny version av YouTube inom kort där man inte kommer kunna ogilla olika videoklipp. Anledningen till att Google sägs ta bort knappen är för att det blivit allt vanligare att ogilla videos för att jävlas.

Det återstår däremot att se hur det blir med saken.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...