Google

Hoppas en ny version av Google Chrome kommer snart…

Jag har länge önskat att Google ska skicka ut en ny version av Chrome innehållande en specifik funktion som skulle underlätta användningen av webbläsaren.

Den funktion jag efterfrågat är att Google ska lägga till en synlig knapp så att man ska kunna stänga alla flikar på ett enklare sätt. Du kan just nu stänga alla flikar genom att trycka på de tre sträcken uppe i det högra hörnet för att sedan trycka på knappen ”stäng alla flikar”.

Detta är något Google skulle kunnat göra enklare helt klart!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...