Samsung Galaxy Note 10 kommer antagligen bli utan hörlursuttag #spekulation

Samsung är en av få tillverkare som hållit fast vid hörlursuttaget. Företaget har inte presenterat en ända smartphone utan uttaget!

Det tycker jag är oerhört starkt jobbat med tanke på att typ alla konkurrenter (förutom t.ex LG och Honor) tagit bort det klassiska uttaget. Samsung resonerar så att varför ska man ta bort uttaget när det ändå bara sitter där?

Men med Galaxy Note 10 ser det tyvärr ut som att Samsung kommer ta bort uttaget. Det känns oerhört tråkigt om detta tips stämmer med tanke på att uttaget bara sitter där och att det faktiskt fortfarande finns personer som använder hörlurar med sladd.

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!