Google

Google släpper apparna Live Transcribe och Sound Amplifier

Google har till natten mot tisdagen visat upp två nya appar som ska göra det lättare för hörselskadade att hänga med i vardagen! 

Google Live Transcribe översätter vad som sägs runtom dig i realtid. Det innebär att du kan hänga med på allt som händer runtom dig. Den andra appen som Google lanserat, Sound Amplifier boostar istället upp volymen på det objekt du vill att appen ska fokusera på.

Google Sound Amplifier finns att ladda ner här!

Google Live Transcribe finns att ladda ner här!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...