Huawei ger besked: kommer hålla sina senaste smartphones uppdaterade

Huawei har haft det svårt på marknaden den senaste tiden. Inte när det kommer till försäljningen utan när det kommer till allt runtomkring. 

När det kommer till Huawei så har en av företagets största akilleshälar varit att de varit oerhört sega på att uppdatera sina mobiler till den senaste versionen av Android på marknaden. Nu har Huawei svarat följande till en läsare:

”Men var försäkrad om att vi kommer inte sluta uppdatera Mate 20 Pro, eller någon av våra senaste telefoner, än på ett bra tag!”

Detta bör man däremot inte lita på till 100% med tanke på att Huawei lovat stort men hållit smått med föregångare uppdateringar. Man kan till exempel ta P20 och P20 Pro som uppdaterades ett bra tag efter att Huawei sa att mobilerna skulle börja uppdateras i Sverige.

Förhoppningsvis har Huawei däremot skärpt till sig nu, men det återstår att se!

Tack Jerry Källström