Modellnamnen för Google Pixel 3 Lite och Pixel 3 XL Lite läcker

Det ser ut som att Google kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp de nya mobilerna Pixel 3 Lite och Pixel 3 XL Lite. Nu har modellnamnen för mobilerna läckt ut på nätet! 

Vi vet sedan en tid tillbaka att Pixel 3 Lite och Pixel 3 XL Lite kommer få hörlursuttag samt att mobilerna inte kommer få dubbla främre högtalare. Under huven vet vi även att bägge modeller kommer drivas av processorn Snapdragon 670 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.

Det ser ut som att mobilerna krupit ett steg närmare lansering. Det har nämligen framkommit att Pixel 3 Lite har fått modellnamnet G020B medans Pixel 3 XL Lite fått modellnamnet G020F. Dessa enheter kommer med största sannolikhet inte släppas i Sverige, men om de kommer hit skulle jag bli positivt överraskad.

Via

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...