Modellnamnen för Google Pixel 3 Lite och Pixel 3 XL Lite läcker

Det ser ut som att Google kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp de nya mobilerna Pixel 3 Lite och Pixel 3 XL Lite. Nu har modellnamnen för mobilerna läckt ut på nätet! 

Vi vet sedan en tid tillbaka att Pixel 3 Lite och Pixel 3 XL Lite kommer få hörlursuttag samt att mobilerna inte kommer få dubbla främre högtalare. Under huven vet vi även att bägge modeller kommer drivas av processorn Snapdragon 670 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.

Det ser ut som att mobilerna krupit ett steg närmare lansering. Det har nämligen framkommit att Pixel 3 Lite har fått modellnamnet G020B medans Pixel 3 XL Lite fått modellnamnet G020F. Dessa enheter kommer med största sannolikhet inte släppas i Sverige, men om de kommer hit skulle jag bli positivt överraskad.

Via

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!