Samsung Galaxy S10 kan få en egen plånbok för kryptovalutor

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis slå på den stora trumman genom att presentera dels den nya mobilen Galaxy F1, men även den nya Galaxy S10-serien, smartphones som troligtvis kommer innehålla en drös med nyheter! 

Förutom att samtliga Galaxy S10-modeller kommer få stöd för hål i displayen ser det ut som att åtminstone Galaxy S10 kommer få stöd för en plånbok med kryptovalutor. Det innebär troligtvis att du kommer kunna betala som med Samsung Pay fast med kryptovalutor istället.

Det verkar som en mycket smart ide i till exempel USA. Det återstår se om det blir lönsamt i Sverige återstår att se!

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...