Google

Senaste uppdateringen till Pixel innehåller flera nyheter än väntat

Jag skrev under måndagen att Google hade börjat skicka ut en ny uppdatering till sina Pixel-mobiler. Nu har det framkommit att uppdateringen innehåller flera nyheter mot för vad jag rapporterade om. 

Ett exempel på förändring i den senaste uppdateringen är att ”Om telefonen”  nu fåtrt en egen flik. En annan nyhet är att uppdateringssidan fått Material Design (som ni väntat?!). Den största nyheten är däremot att Googles egna telefoner börjar pausa uppdateringar medans du använder din Pixel. Givetvis kan du gå in i inställningarna och be den fortsätta uppdatera fast du använder enheten.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...