Mer detaljer om den främre kameran i Samsung Galaxy S10

Om bara några veckor kommer Samsung hålla ett event där man kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Redan nu vet vi dock det mesta om mobilerna!

Något som varit klart är att mobilerna kommer få kamerahål på framsidan. Vad vi ännu inte riktigt vet är vilka specifikationer dessa kameror kommer få. Det ser ut som att Galaxy S10e kommer få en 8 MP-kamera på framsidan.

Det kan jämföras med Galaxy S10 och S10+ som ser ut att få en primär 10 MP-kamera på framsidan. Galaxy S10+ ser även ut att få en sekundär kamera för att ta selfiebilder med bättre djup i. Dessutom ser det ut som att dessa kameror kommer kunna spela in video i 4K samt få optisk bildstabilisering.

Via

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!