Motorola visar upp nya G7-serien

Motorola har under dagen presenterat G7-serien smartphones. Enheterna är fyra till antalet.

Motorola Moto G7 Plus har fått en 6,2 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Under huven hittar vi chippet Snapdragon 636 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 16 MP-kamera tillsammans med en sekundär 5 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 12 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 3000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, stereo högtalare och Android 9 Pie från start. Dessutom har telefonen fått stöd för 27W snabbladdning som ingår direkt i boxen. Telefonen kommer kosta 3290 kronor. Telefonen kommer även i en ny röd kulör.

Om vi går vidare till Moto G7 Power så har mobilen fått ett 5000 mAh-batteri som höjdpunkt. Det här enorma batteriet ska enligt Moto räcka upp till tre dagar. På framsidan har mobilen fått en 5,7 tumsskärm med HD+- upplösning. Under huven hittat vi chippet Snapdragon 632 tillsammans med 2 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en 13 MP-kamera tillsammans med en främre 8 MP-kamera. Utöver det har telefonen fått en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, en 15W-laddare i lådan och Android 9 Pie från start.

Telefonen kommer kosta 2490 kronor.

Om vi går över till vanliga Moto G7 så har den här enheten fått en 6,2 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Under huven hittar vi chippet Snapdragon 632 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Moto G7 har fått dubbla 12 MP-kameror på baksidan.

I övrigt har telefonen fått ett 3000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 9 Pie från start. Telefonen kommer kosta 2790 kronor.

Sist men inte minst så har Motorola även visat upp G7 Play. Den här enheten har fått en 5,7 tumsskärm med HD+- upplösning. Under huven hittar vi återigen processorn Snapdragon 632 med 2 GB RAM med 32 GB inbyggt minne.

På baksidan sitter en primär 13 MP-kamera tillsammans med en främre 8 MP-kamera. I övrigt har enheten fått ett 3000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 9 Pie från start. Telefonen kommer kosta 1590 kronor.

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!