By Rasmus Hellmyrs – En fulltidsnörd

Xperia XA3 ser modernare ut mot XZ4 – vad fan

2 min read

Under gårdagen läckte den första bilden på Xperia XA3 ut på nätet. Bilder har sedan en tid tillbaka redan läckt ut på Xperia XZ4 och Sonys kommande flaggskepp ser betydligt mer omodern ut till det yttre! 

Faktum är att både Xperia XZ4 och XA3 kommer få formatet 21:9. Trots detta ser det ut som att XA3 inte kommer få någon kant under displayen men att enheten kommer få en kant ovanför displayen. Det kan jämföras med Xperia XZ4 som ser ut att få en kant både ovanför och under displayen.

Ett flaggskepp ska visa upp det bästa tillverkaren har att erbjuda, men det känns inte som att Sony förstått det.

Sony-Xperia-XZ4-render-2

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...