Kategorier
ASUS

Ny bild läcker ut på ASUS Zenfone 6

ASUS kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp det nya flaggskeppet Zenfone 6. Nu har telefonen dykt upp på en ny bild! 

Bilden visar att Zenfone 6 inte bara kommer bli tillgänglig i en svart kulör utan att ASUS även kommer släppa Zenfone 6 i en variant med två olika färger på baksidan. Precis som vi kan se på bilden i den här artikeln ser det ut som att mobilen kommer bli tillgänglig med en baksida i rött och lila.

Precis so jag skrev tidigare ser det ut som att Zenfone 6 kommer få tre kameror på baksidan.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.