Xperia Zi kan bli verklighet redan på MWC-mässan

Sony kommer hålla ett event den 25 februari klockan 08:30 svensk tid. Vad vi hittills vet är att Sony kommer visa upp ett nytt flaggskepp det här datumet. 

Enligt nya uppgifter kommer Sony inte visa upp det nya flaggskeppet Xperia XZ4 under eventets gång utan företagets kommande flaggskepp sägs heta något annat, i alla fall den enheten man förväntas presentera under MWC.

Det kan betyda att det kommande flaggskeppet från Sony kommer heta Xperia Zi, men det återstår givetvis att se! När det kommer till specifikationer ser det ut som att Zi kommer få ett avlångt format och att enheten kommer få processorn Snapdragon 855 under huven!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...