Flera bilder på Samsung Galaxy S10 och S10e dyker upp

Den 20 februari kommer Samsung hålla ett event där man kommer visa upp de nya Galaxy S10 och S10e-mobilerna. 

Bilderna visar att Samsung Galaxy S10e kommer få dubbla kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt på baksidan. På framsidan ser vi att mobilen kommer få en främre kamera samt att framsidan mestadels kommer bestå av display.

Om vi går över till Galaxy S10 ser vi att mobilen kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt och en pulsmätare. På framsidan ser vi att enheten kommer få en kamera tillsammans med massa display.

Via

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!