By Rasmus Hellmyrs – En fulltidsnörd

OnePlus 7: det här hoppas jag på

2 min read

OnePlus kommer troligtvis hålla ett event i april där man kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7. Det här hoppas jag på med mobilen!

Jag hoppas bland annat på att OnePlus kommer introducera ett nytt sätt att starta ficklampan på. I mörkret kan det ofta vara besvärligt att leta efter den lilla ikonen för ficklampan och då skulle det vara mycket smidigt om man kunde använda en rörelse för att starta lampan istället.

Det återstår att se om OnePlus gör någonting åt problemet!

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...