By Rasmus Hellmyrs – En fulltidsnörd

Det här vill jag se från Huawei i framtiden

2 min read

Huawei kommer troligtvis hålla ett event i mars där man kommer visa upp det nya flaggskeppet P30 och P30 Pro.

Det skulle vara oerhört trevligt om Huawei kunde släppa en variant av P30 Pro med stöd för företagets egna operativsystem. Jag misstänker däremot att Huawei kommer vänta med att presentera sin första smartphone med det egna operativsystem om de blir av med sin license för Android.

Det återstår däremot att se om Huawei kommer visa upp en smartphone med stöd för det egna operativsystem.

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...