Flera specifikationer för Samsung Galaxy S10 läcker ut

Samsung kommer hålla ett event om drygt en vecka och under de senaste veckorna har det spekulerats vilt kring de nya mobilerna från Samsung. Nu har nya grejer framkommit!

Det framkommer att Samsung Galaxy S10 och S10+ kommer få en främre 10 MP-kamera tillsammans med OIS samt stöd för att spela in 4K-video. Utöver det ser det ut som att den sekundära kameran i Galaxy S10e kommer vara av vidvinkel-typ, något som jag gillar!

Utöver det sägs det att Galaxy S10+ kommer få en 6,3 tumsskärm och alltså inte en 6,4 tumsskärm som det spekulerats om tidigare. Det nämns också att Galaxy S10 och S10+ kommer få en utökad ljusstyrka från 700 i Galaxy S9 till 800 nits i de nya modellerna.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...