Google

Google Chrome blir smartare inför kommande böjbara smartphones

Under 2019 kommer tillverkare antagligen släppa ett gäng böjbara smartphones. Nu har det framkommit att Google förbereder sig inför detta! 

I Android 9 Pie har du möjlighet att köra två appar sida vid sida. Problemet är bara att apparna måste t.ex rulla en video samtidigt. Detta kanske inte är något problem just nu, men det kommer det bli med vikbara smartphones i och med att dessa kommer vikas ihop.

Detta är något Google fixat i den senaste versionen av Chrome då t.ex videoklipp nu inte längre kommer behöva spelas upp parallellt.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...